Hoofdpagina

Thermaflex partner van online platform regionale energietransitie
 
Onlangs is het startschot gegeven voor DuurzaamMOED.nl. Ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen vinden op dit online platform kennis en inspiratie voor de regionale duurzame energietransitie. De Midden-Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij voor Energie en Duurzaamheid (MOED) is initiatiefnemer van het platform. 
 
Doelstelling DuurzaamMOED.nl
Stichting MOED is een publiek/private onderneming binnen Midpoint Brabant, die samen met ondernemers, onderwijs en overheid invulling geeft aan energiebesparing en collectieve duurzame energieopwekking in Midden Brabant. Op de website DuurzaamMOED.nl wordt de regionale energietransitie zichtbaar gemaakt. Naast een informatieve blog wordt een gratis stappenplan naar energiebewust ondernemen geboden. Ook worden er producten en diensten van lokale ondernemers getoond. 
 
Gratis aanmelden bedrijven Hart van Brabant 
Ook Thermaflex is partner geworden van dit platform. Organisaties die zich binnen het Hart van Brabant bevinden worden gratis op het platform geplaatst. Zij moeten dan wel aantoonbaar met hun producten of dienstverlening bijdragen aan een duurzame energietransitie. Dat kan bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, energiebesparing of duurzame opwekking. Meer informatie over de doelstelling en mogelijkheden van duurzaam MOED vindt u op http://www.duurzaammoed.nl/

 

Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  Nieuwssite Thermaflex

 

Interview Gerrit Jan Baars op DuurzaamGebouwd lees meer

VACATURE FINANCE & SUBSIDIES EXPERT lees meer

VACATURE SALES MANAGER lees meer

VACATURE MARKET RESEARCH ANALIST lees meer

Interview met Gerrit Jan Baars Lees meer

Een operatie met militaire precisie Lees meer

Europarlementarier bezoekt Thermaflex Lees meer

Partner Building Holland Lees meer

Artikel in Bedrijvig Brabant Lees meer

Thermaflex partner Grote Bedrijven Netwerk Lees meer

Film samen veranderen Lees meer

 

Instructie video’s
De Thermaflex instructie video’s vindt u hier