Hoofdpagina

Eneco Tour 2014

 

Van 11 t/m 17 augustus werd voor de negende keer de Eneco Tour verreden. Dinsdag 12 augustus startte de tweede etappe van deze UCI world tour in Waalwijk en kwam meerdere keren langs Thermaflex. Als bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, was Thermaflex trots om zich als sponsor aan dit evenement te verbinden.

Thermaflex maakte van de gelegenheid gebruik door die dag diverse gerelateerde activiteiten te organiseren. Een aantal medewerkers aanvaardden de uitdaging om op de fiets naar werk te komen. Daarnaast hebben we met alle medewerkers buiten geluncht en de wielrenners de eerste keer zien passeren.

’s Middags mochten we meer dan 40 relaties verwelkomen, bestaande uit klanten, leveranciers, financiële instellingen en andere partners. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we de wielrenners aangemoedigd.

Daarnaast was het ons een groot genoegen om onze gasten een kijkje achter de schermen te bieden bij onze productieprocessen, de prefab systemen en in de Thermaflex Academy, waar iedereen uitleg kreeg over de mogelijkheden van onze engineering en projectrealisatie. Deze rondleiding gaf een goed beeld van onze inspanningen en oplossingen om energieverspilling te minimaliseren en het gebruik van hernieuwbare energie te maximaliseren.

Naast de interactie die wij op deze manier hadden met onze belanghebbenden, was het ook waardevol om te ervaren dat er tussen hen nieuwe contacten zijn ontstaan. We zijn blij om die verbindende schakel te zijn.

Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Eneco Tour 2014 

Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  Nieuwssite Thermaflex

 

VACATURE SALES MANAGER lees meer

VACATURE MARKET RESEARCH ANALIST lees meer

Interview met Gerrit Jan Baars Lees meer

Een operatie met militaire precisie Lees meer

Europarlementarier bezoekt Thermaflex Lees meer

Partner Building Holland Lees meer

Artikel in Bedrijvig Brabant Lees meer

Thermaflex partner Grote Bedrijven Netwerk Lees meer

Duurzaamgebouwd congres Lees meer

Warmtecongres  Lees meer

Film samen veranderen Lees meer

Thermaflex in finale BOV Trofee Lees meer

Energieakkoord bereikt: in 2020 14% duurzame energie Lees meer

2000e woning aangesloten op SlimNet Lees meer

 

Instructie video’s
De Thermaflex instructie video’s vindt u hier